Leraren

Dave Meiland (2de dan)

Onno Bekkers

Onno Bekkers (3de dan)

Peter Stol (2de dan)

Dave Tromp (2de dan)

Ik beoefen al mijn hele leven Budo. Als kleine jongen van 4 jaar oud ben ik ooit begonnen met Judo en ik heb mijn zwarte band in Judo behaald toen ik 17 jaar oud was. Een aantal jaren daarna ben ik overgestapt op Aikido en ik beoefen het nog altijd met veel plezier. Inmiddels heb ik mijn 2e dan graad in Aikido behaald.

Begin 2019 ben ik jeugd-lessen Aikido gaan geven. Ik ben dit gaan doen, omdat ik graag iets terug wil doen voor de Aikido-gemeenschap. Ook geloof ik dat Aikido zeer goed is voor de lichamelijke en mentale ontwikkeling van ieder mens, maar zeker voor kinderen. Verder beleef ik veel plezier aan het lesgeven en biedt het mij de kans me te ontwikkelen als mens, leraar en aikidoka.

Paul Köster, 14 mei 2021 op 64 jarige leeftijd overleden. Onze Sensei en vriend, de meest positieve man, die we kennen en een inspiratie voor velen.

Ik heb intens van het leven genoten.
Een fijn leven waarin jullie ieder een bijzondere rol hebben gespeeld. Graag was ik met jullie doorgegaan. Helaas, dit afscheid is definitief. Dag allemaal, een lieve groet.

Paul