Over

Aikido Kennemerland heeft haar wortels in Aikido Centrum Haarlem, in 1998 opgericht door Paul Köster (5e dan) en Aikido Kennemerland, opgericht door Hans Boersma (4e dan). Het plezier dat wij ruim 20 jaar aan het beoefenen van Aikido beleven geven we graag door.

Wij trainen Aikido in Haarlem en Uitgeest. Details over lestijden en locaties vind je hier.

Kom langs of neem contact op voor een gratis Proefles!

Stichting Aikido Kennemerland

Aikido Kennemerland is sinds 2022 officieel een stichting. Het bestuur bestaat uit Peter Stol (voorzitter), Dave Meiland (penningmeester) en Richard Ullersma (secretaris).

Leraren

Bij Aikido Kennemerland wordt er les gegeven door vier leraren, die vele jaren ervaring hebben in Aikido en andere vechtsporten. De leraren stellen zich persoonlijk voor op de leraren pagina.

Naast deze vaste leraren zijn er ook nog enkele andere hoog gegradueerde Aikidoka’s die soms een les, of een gedeelte van een les kunnen geven / overnemen.

Lijn

Aikido Kennemerland is aangesloten bij de DAF. Dit staat voor de “Dutch Aikilai Foundation”, oftewel de Stichting Nederlandse Aikikai. Alle leden van Aikido Kennemerland sluiten zich ook aan bij de DAF. Kyu en Dan-graad examens worden ook volgens de richtlijnen van de DAF afgenomen.